Gezonde honden en een duurzame samenleving

Het klinkt misschien redelijk ver van elkaar af: wat hebben gezonde honden te maken met een duurzame samenleving, helemaal niets toch? Fout… bij Whing staan deze zaken juist heel dicht bij elkaar. wij willen namelijk honden een gezonde hondensnack bieden, maar tegelijkertijd willen wij ook de wereld leefbaar achter laten voor dier en mens. 

Jouw hond ook gezond

Wist je dat 50% van de honden overgewicht heeft? Dit vinden wij absurd en jij ook toch? Honden met overgewicht hebben meer kans op gezondheidsproblemen en hebben meer kans om ziek te worden, ook gaan zij gemiddeld eerder dood. Honden laten snacken is goed, maar dit moet wel met mate en zorg er ook voor dat de snacks gezond zijn. Hier zijn wij ons bij Whing maar al te goed van bewust. De snacks die wij aanbieden zijn 100% natuurlijk, dit betekent dat er geen toegevoegde geur- kleur- of smaakstoffen zijn toegevoegd en dat er ook geen chemische additieven in zitten verwerkt. Zo zorgen wij ervoor dat jouw hond gezond blijft en lekker kan blijven spelen.

Geen_fillers
No-Plastic

En ook nog eens duurzaam

Wij zorgen ervoor dat je hond gezond blijft en willen dit ook nog op een zo duurzaam mogelijke manier doen. Zo willen wij een leefbare planeet behouden voor mens en dier. Dit doen wij door in ons gehele proces duurzame keuzes te maken. Wij zijn duurzaam in de bereiding van het product, het vervoer van het product, de verpakking van het product en de verkoop van het product. Zo is onze verpakking van papier dat makkelijk is te recyclen, werken wij samen met Nederlandse verantwoorde en duurzame bedrijven waardoor de bereiding en het vervoeren van de producten zorgt voor zo min mogelijk uitstoot en daarnaast verkopen wij ons product in Retail winkels dat zorgt dat er minder uitstoot is om de producten te vervoeren naar consumenten.

Kortom is Whing de meest duurzame optie als het om gezonde hondensnacks gaat! 

Reviews en beoordelingen:

Anoniem
Anoniem@anoniem
Lees verder
Eindelijk papieren verpakkingen!!!
Anoniem
Anoniem@anoniem
Lees verder
Jeetje, wat heeft Sara genoten van haar snackzakje zeg!
Anoniem
Anoniem@anoniem
Lees verder
Ze doen wat ze beloven, het zijn natuurlijke producten en yup vind ze heerlijk!
Previous
Next

Flowers