Hoe wij ervoor zorgen dat jouw hond gezond blijft

Het belangrijkste dat er is… jouw hond, toch? Je doet er daarom ook alles aan om jouw hond zo gezond mogelijk te houden, maar wij ook en in deze blog leggen wij uit hoe wij daarvoor zorgen. Zo dat jij alleen nog maar hoeft te genieten van jouw hond. 

Hoe?

Het begint natuurlijk bij de snacks, wij werken samen met een leverancier die zich specialiseert in duurzame, maar vooral gezonde hondensnacks. De snacks zijn geheel gezond doordat zij geen extra toegevoegde suikers of ongezonde chemische additieven bevatten. Hierdoor zal een hond die van onze snacks geniet minder kans hebben op overgewicht of gezondheidsproblemen. De hondensnacks die wij aanbieden bestaan ook geheel uit natuurlijke ingrediënten, wat betekent dat ze niet synthetisch gemaakt zijn door een laboratorium. 

Gezond voor mens en dier

Whing biedt een gezonde snack voor jouw hond, maar ook voor jou. Nee, niet opeten! Whing zorgt ervoor dat de snacks heel duurzaam zijn, waardoor de wereld ook een betere plek wordt voor jou en voor jouw hond. Wij zorgen dat het product duurzaam is voor gebruik, vervoer en na gebruik, in onze vorige blog is uitgelegd hoe wij het duurzaamste bedrijf zijn in hondensnacks. 

Zelf heb je ook invloed 

Een gezonde snack kan wel beter zijn voor je hond, maar het vervangt natuurlijk geen evenwichtige maaltijd. Je moet het zien als een tussendoortje waarmee je de hond kunt belonen (maar natuurlijk niet te veel!) 

Wil jij meer informatie over het gezond houden van jouw viervoeter; schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

Reviews en beoordelingen:

Anoniem
Anoniem@anoniem
Lees verder
Eindelijk papieren verpakkingen!!!
Anoniem
Anoniem@anoniem
Lees verder
Jeetje, wat heeft Sara genoten van haar snackzakje zeg!
Anoniem
Anoniem@anoniem
Lees verder
Ze doen wat ze beloven, het zijn natuurlijke producten en yup vind ze heerlijk!
Previous
Next

Flowers