Maak kennis met het duurzaamste bedrijf in hondensnacks

Wij zijn Whing, het duurzaamste bedrijf als het gaat om hondensnacks. Dit kunnen wij natuurlijk wel zeggen, maar waarom zou je ons geloven? Vandaar deze blog, hierin maken wij duidelijk waarom wij duurzaam zijn en hoe wij dit doen… 

Ons duurzame product 

Wij zorgen ervoor dat alle producten die wij verkopen, duurzaam zijn. Natuurlijk moet het product zelf niet alleen duurzaam zijn, maar ook het vervoer, het gebruik en het restafval. Whing heeft deze voor zichzelf inzichtelijk gemaakt en is zich hier bewust van.  

Om te beginnen was het een grote missie om te zoeken naar de juiste leveranciers en partners, dit komt doordat Whing strenge eisen heeft gesteld op het gebied van duurzaamheid. Onze leverancier dient namelijk een duurzame en transparante uitstraling hebben. Uiteindelijk hebben wij de meest duurzame leveranciers gevonden en deze zitten allemaal in Europa en de meeste zelfs in Nederland! Hierdoor zorgen wij er op dit niveau voor dat de wereld voor baasje en hond een stukje mooier wordt. 

Duurzaam gebruik van onze hondensnacks

Snacks worden natuurlijk niet allemaal in een keer aan de liefste viervoeter gegeven. Een gemiddeld hond doet 3 tot 4 weken met een zakje hondensnacks van ons. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat een hond hier langer mee doet. Dan is het jammer dat de snacks bederven, hier hebben wij natuurlijk een duurzame en makkelijke oplossing voor: een hersluitbaar zakje. Wij zijn dus ook duurzaam in het gebruik van het product, want het product hoeft dus niet eerder weg worden gegooid.

Papieren verpakking

Na dat de hond zijn hele buikje vol heeft gegeten, moet het restant van het product: het zakje natuurlijk worden weggegooid. Ook het restant van het product hebben wij zo duurzaam mogelijk gemaakt, het zakje is namelijk van papier waardoor deze geheel recyclebaar is. Waar de meeste hondensnacks verpakt worden in plastic doen wij dit juist in papier.

Dan is de keuze aan jou in de winkel: ga je voor duurzaam en gezond of ga je voor goedkoop als het gaat om jouw hondje? 

Reviews en beoordelingen:

Anoniem
Anoniem@anoniem
Lees verder
Eindelijk papieren verpakkingen!!!
Anoniem
Anoniem@anoniem
Lees verder
Jeetje, wat heeft Sara genoten van haar snackzakje zeg!
Anoniem
Anoniem@anoniem
Lees verder
Ze doen wat ze beloven, het zijn natuurlijke producten en yup vind ze heerlijk!
Previous
Next

Flowers