Tussendoortjes voor de hond ongezond?

Je hond even belonen met iets lekkers, omdat die wandeling toch langer was dan gedacht of omdat hij zo braaf is geweest toen jij de hele dag van huis was? Dat doe je natuurlijk met een lekkere snack, maar sommige snacks die jij aan je hond geeft zitten bomvol met suikers kleur- geur- en smaakstoffen en dan hebben we het nog niet eens over de conserveermiddelen die worden gebruikt om de snack ‘lekker’ te maken.  

Alle hondensnacks ongezond?

Natuurlijk is het helemaal niet slecht om je hond te belonen met een lekkere snack, alleen wil je natuurlijk wel een ‘gezonde’ snack geven aan je hond. Honden kunnen door ongezonde snacks namelijk een hogere kans hebben op overgewicht op gezondheidsproblemen. Hondensnacks zijn ongezond als er toegevoegde suikers zijn toegevoegd, chemische additieven in verwerkt zijn of de snacks geverfd en gebleekt zijn. Dit gebeurt erg vaak bij snacks en dan vooral bij snacks die worden geïmporteerd uit bijvoorbeeld China. 

Geen_fillers

Gezonde snacks

Wanneer is een snack dan gezond? Hondensnacks zijn gezond als zij niet synthetisch zijn gemaakt in een laboratorium, en dus natuurlijke snacks zijn. Bij een gezonde snack zal dit altijd op de verpakking vermeld staan. Ook zitten er in gezonde snacks geen suikers of kleur- geur- en smaakstoffen verwerkt en worden de snacks niet gebleekt en geverfd om ze er beter uit te laten zien.  

De snacks die wij in ons assortiment hebben komen uit Nederland, wij hebben dus goed zicht op de productie van de snacks. De snacks die wij aanbieden zijn 100% natuurlijk en dus niet synthetisch gemaakt. Naast dat de snacks gezond zijn, worden zij ook duurzaam geproduceerd vervoerd en ingepakt.  

Vraag naar ons bij de dichtstbijzijnde dierenspeciaalzaak of bestel bij ons online! 

 

Reviews en beoordelingen:

Anoniem
Anoniem@anoniem
Lees verder
Eindelijk papieren verpakkingen!!!
Anoniem
Anoniem@anoniem
Lees verder
Jeetje, wat heeft Sara genoten van haar snackzakje zeg!
Anoniem
Anoniem@anoniem
Lees verder
Ze doen wat ze beloven, het zijn natuurlijke producten en yup vind ze heerlijk!
Previous
Next

Flowers