Cadeuboxen voor honden

Oud & Nieuw cadeaubox

Meer dan een halve kilo hondensnacks en een speeltje in een cadeauverpakking

cadeaubox honden
Rawhide-eend-1-pakje
Rawhide-eend-1-pakje
Rawhide-eend-1-pakje

Oud & nieuw cadeaubox
/borrelbox voor honden

€42,23

Gerelateerd:

Rawhide-eend-1-pakje

Valentijnsbox

3.5/5
Rawhide-eend-1-pakje

Kerstbox

5/5
Rawhide-eend-1-pakje

Dierendag

4/5

Heerlijk!!!

Wat een leuk cadeau! Het zat een een super toffe verpakking en mijn hondje vond het heerlijk!!!

02/01/2022

Annemiek

Hondeneigenaar, baasje van Fifi

Beste cadeaubox voor honden.

Je ziet de glinster in zijn ogen als hij het pakje bij de kerstboom ziet liggen. Echt top!

28/12/2021

Thomas

Hondeneigenaar, baasje van kees

Zo leuk!

Echt zo leuk bedacht! Ik heb het als cadeautje gegeven.
Ik ga deze box volgend jaar zeker weer kopen!

31/12/2021

Merel

Vriendin van hondeneigenaar

Dè allerleukste cadeaubox voor honden.

Geen enkele hond hoort met zijn/haar verjaardag alleen thuis te zitten.
Te wachten tot baasje eindelijk thuis komt met een cadeautje.

Een lekker snackje van Whing hondensnacks of een cadeaubox voor honden is het beste cadeau
wat je hond zich kan inbeelden.

Onze natuurlijke hondensnacks bestaan voor 99% uit dierenvlees. Dat komt omdat daar allerlei natuurlijke vitaminen inzitten.
Die vindt jouw hond harstikke lekker! Wij vinden het belangrijk dat uw hond goed vlees binnenkrijgt. Onbewerkt, ongebleekt,
ongeverfd vlees, want ja, dat gebeurd dus echt! Maar niet bij ons, bij Whing ben je altijd verzekerd van een goede kwaliteit.

Nu kan ik mezelf inbeelden dat je graag wil weten wat de overige 1% is. Dit is lijm! Nee geen echte lijm natuurlijk. Het is een natuurlijke binder genaamd Glycerine. Glycerine is vaak te vinden in een bepaalde verhouding; 20% water en 80% glycerol. Nu wil je vast weer weten wat glycerol is. Glycerol is een organische verbinding. Dat zorgt er dus voor dat je viervoetertje het gewoon op kan eten, en dat hij het niet hoeft op te likken omdat het alleen maar kruimels zijn. Je kan het zien als een soort van ei als je een cake gaat bakken. Zonder de ei gaat de cake enorm kruimelen. Dat wil je bij de hondensnacks niet natuurlijk.

Hoe lekker zijn de Whing snacks echt?

Smaak is een van de belangrijkste dingen bij eten. Dat geldt zo voor mensen maar ook voor honden.
Daarom was de smaak van de snacks bij ons enorm belangrijk.

We kunnen natuurlijk niks toevoegen aan onze snacks. Dat haalt het hele idee van natuurlijke hondensnacks weg. Daarom hebben we ervoor gekozen om gewoon te gaan voor het beste van het beste en alles hierop te zetten. Het resultaat is super! Het blijkt dus dat onze natuurlijke hondensnacks gewoon ontzettend lekker zijn.

En dat zagen we zeker terug. We hebben al zoveel honden blij kunnen maken met een lekker snoepje. 'Ze konden er niet vanaf blijven' hebben we zelfs een paar keer gehoord. Waar normaal mensen hun honden pillen geven met een stukje vlees, worden tegenwoordig de pillen samen met onze snacks gegeven. En wat waren we blij om dit te horen! Nu is onze missie om iedereen te laten genieten van deze supersnacks.

En nu?

Vanuit deze missie hebben zijn we een samenwerking aangegaan met het Dutch Dog Rehab Centre. Dit is een bedrijf waar honden als asielhond terecht komen. Hier worden ze opnieuw opgevoed, en alles wordt eraan gedaan om deze kanjers een nieuw huis te geven. En niet zomaar een nieuw huis, er wordt gekeken of het nieuwe baasje echt bij hem of haar hoort. Wij vonden dit zo'n mooi initiatief dat we zelf de stap hebben genomen om samen iets te doen.

Je kan via 'doneer een snack' op onze website zelf snacks doneren. Dit zijn snacks die jij kan kopen, jij betaald ze en wij van Whing zorgen ervoor dat de snacks bij het Dutch Dog Rehab Centre aankomen.

Wij leveren alle donaties aan het eind van de maand met 1 grote doos. Zo besparen we ook weer CO-2 en kosten. Want uiteindelijk gaat het erom dat jij snacks kan doneren. En dat moet niet teveel kosten natuurlijk!

Flowers